image image

Mogelijkheden

Prive/groepsles
Het is mogelijk om prive- of groepsles (2 personen) bij mij te volgen met (eigen) paard. Ik kom op locatie in de omgeving Den Haag, Delft, Pijnacker, Schipluiden, Maasland, Rotterdam, Rhoon, Brielle, Wassenaar, Katwijk, Noordwijk, Leiden, Breda, Rijpwetering, Ter Aar, Alphen a/d Rhijn.

Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd of ras van je paard. Belangrijkste is dat je je paard op een paardvriendelijke en plezierige manier wilt trainen!

Cursussen
Ook verzorg ik cursussen, workshops, lesdagen, demonstraties en theorie (o.a.: rechtrichten en werk aan de hand, Freestyle, Schrik en obstakeltraining, houding & zit ) op locatie in heel Nederland. Wil je deelnemen aan een workshop of een cursus of lesdag organiseren bij jou op stal? Dat kan! Neem vrijblijvend contact met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. op voor de mogelijkheden.

Paard in training
Er bestaat de mogelijkheid om je paard bij mij in training te zetten. Dit kan bij gedragsproblemen, zadelmak maken en ook bij rijtechnische problemen of revalidatie training. Gedurende een bepaalde periode train ik je paard. In deze periode kijk je als eigenaar zoveel mogelijk mee met de trainingen en krijg je zelf ook een aantal keer les om zo zelf thuis weer verder te kunnen.

Consult
Heb je (gedrags) problemen met je paard of is je paard bijvoorbeeld moeilijk te laden in de trailer? Dan kun je voor een consult kiezen. Ik kom op locatie om samen met jou de problemen te analyseren en, zomogelijk, meteen op te lossen. NO CURE NO PAY!

Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden en tarieven.